CATERINA ELIZA

MUSIKKFESTIVAL - FREMTIDENS ARTISTER
8.-11. APRIL 2019

OSLO

Caterina Eliza

Tekst:  Eskild Øyen Kvalsvik

Caterina Eliza (23) synger soul pop på Blå 11.april. Hun er en ung artist med mye sjel i stemmen som ser fram til å levere for publikum. Erfaring fra festivaler og konsertscener både i Norge og Afrika som gjør at publikum kan forvente en godt forberedt sangerinne med et erfarent band bak seg.Caterina Eliza kommer fra en familie med dype kunstneriske røtter og en unik familiehistorie. Hun skriver sine egne tekster med sjel og melankoli som får deg til å danne din egen oppfatning og tenke over følelsene hun formidler gjennom tekstarbeidet.


Hun har tekster med mye dype følelser, men et varierende lydbilde. Inspirasjonen henter hun fra artister som Robin, Emilie Nicolas og Allen Stone. Hun legger vekt på at det skal være mye sjel, dype følelser og en historie i både musikken hun hører på og produserer.


Hvordan får du inspirasjon til å lage egne tekster?


-          Det er en slags terapi for meg, det er ikke så komfortabelt å spre ut hjertet sitt til de som hører på, men man blir distansert fra det når det er på engelsk og da kan jeg skrike det ut der.
Vi kan altså forvente genuine følelser fra en soulpop artist den 11. April på Blå!Vi er sponset av:

FØLG OSS PÅ