INE MARTHA

MUSIKKFESTIVAL - FREMTIDENS ARTISTER
8.-11. APRIL 2019

OSLO

INE MARTHA

Musikerne i Ine Martha gir deg frisk indie-R&B på Kristiania LIVE 8. April.

Bilde: Mathilde Taugard Tekst: Aurora Kartnes

Musikerne i Ine Martha gir deg frisk indie-R&B på Kristiania LIVE 8. April.


Bandet ble grunnlagt av vokalisten Ine Martha Dahl (23) fra Karmøy. Hun har fått med seg en talentfull gjeng med musikere som også studerer ved Høyskolen Kristiania/Westerdals Oslo ACT. Gruppen består av Øyvind Glåmen på gitar og Karl Erik Jørgensen på bass. I tillegg har hun fått med seg Peder Rishaug på trommer og Mari Jystad Halse på keys og kor.


—Jeg ble veldig ivrig når denne fine gjengen sa ja til å spille med meg. De er alle svært dyktige musikere og gode samarbeidspartnere, sier Ine Martha.


På Kristiania LIVE vil de fremføre Ine Marthas egne låter supplert med noen coverlåter. Men det er viktig å forstå at hvert enkelt medlem i bandet spiller en stor rolle, og har alle vært med på å forme musikken.


—Jeg er veldig glad i å skrive. Tekstene mine handler om alt fra det jeg opplever og føler, til ting jeg blir provosert av, forklarer vokalisten.


Ine Martha gir publikum muligheten til å tolke tekstene selv, og synes det er viktig at publikum skal få tenke og føle. Selv er hun veldig inspirert av Bon Iver, og av gammel R&B, som Aretha Franklin og Stevie Wonder.


Opplev denne gjengen på Campus Fjerdingen 8. april! Her er det bare å glede seg!


Vi er sponset av:

FØLG OSS PÅ