IVIE

MUSIKKFESTIVAL - FREMTIDENS ARTISTER
8.-11. APRIL 2019

OSLO


IVIE

Tekst:  Håvard Riste og Mathias Evensen

Vi møter Vilde Kjos Lie (26), jenta bak artistnavnet IVIE som startet som jazzsanger, men har senere gått over til pop som hun alltid har villet drive med. Hun studerer populærmusikk og gleder seg til å opptre på Blå 11. april.


Hun ønsker at musikken skal være relaterbar, og at folk ikke skal føle seg alene. Hun synger om temaer som depresjon, kjærlighetssorg og de vanskelige tingene i livet. I sangene hennes ønsker hun å formidle noe ekte.


– Det er rart når folk på andre siden av jorden sier at sangen betyr noe for dem.


IVIE slapp nylig ut låten “Nothing for you” hvor hun snakker om det dagsaktuelle temaet #metoo. Låten handler om å ta tilbake sin egen stemme om man har opplevd seksuell trakassering. Låten ble laget i forbindelse med kampanjen “når musikken stilner”


– Kampanjen fikk frem mange forferdelige historier. Jeg føler vi trenger flere låter som omhandlet temaet.“Nothing for you” kan du finne på P3 urørt

http://urort.p3.no/#!/Band/ivieuniversKom på Blå 11.april for å høre noe du sent vil glemme, men om du ikke klarer å vente og vil ha en forsmak av musikken hennes, så ligger låtene ute på Spotify.

Vi er sponset av:

FØLG OSS PÅ