JAKOB LERHEIM

MUSIKKFESTIVAL - FREMTIDENS ARTISTER
8.-11. APRIL 2019

OSLO

JAKOB LERHEIM

Tekst:  Tonje Worren Foto: Roger Jensen

Jakob Lerheim (21) er en ekte oslogutt, og har drevet med musikk mesteparten av livet. Han skal nå debutere som artist med egenskrevet låt på Blå 11 april, kun et steinkast fra der han har vokst opp, på St. Hanshaugen. Han byttet fra gitar til vokal som hovedinstrument i sitt andre år på POP. Publikum kan forvente å få høre både coverlåter, og egenskrevet musikk.


Vi møtte Jakob til intervju der han kunne fortelle at han var spent på å fremføre sin egen musikk for første gang og at han gleder seg veldig. Han forteller at musikken betyr mye for han, og at han ønsker å hjelpe og inspirere andre, slik han selv blir av musikk.


Musikken hans befinner seg i sjangerne blues/soul, i hans egen pop-innpakning. Jakob fanget interessen for musikk tidlig, og startet rett på POP linjen ved Westerdals/Høyskolen Kristiania etter at han var ferdig på videregående.


 – Musikken er det jeg elsker mest i verden, og jeg elsker å drive med det. Det føles riktig, forteller Lerheim.


Han forteller også at han hadde angret resten av livet om han ikke hadde tatt steget fullt ut, og gått videre med musikken, og med å formidle egen tekst og musikk. Han sier at musikken og tekstene hans er veldig personlige, og at inspirasjonen hentes fra hans eget liv. Han ønsker å drive med musikk på heltid, og målet er å kunne leve av det.


Med seg på scenen har han:


Mathias Carroll Henriksen – Piano

Mathilde Taugard – Vokal

Mads Henriksen – Gitar

Peder Rishaug – Trommer

Vetle Mathias Sæli – Bass


Vi er sponset av:

FØLG OSS PÅ