LUNULA

MUSIKKFESTIVAL - FREMTIDENS ARTISTER
8.-11. APRIL 2019

OSLO

LUNULA


Tekst: Anne Marie RemøLars går førsteåret på Populærmusikk på Westerdals og har de siste årene skrevet en del låter. Han tenker at Kristiania Live er en god mulighet for han å endelig få gjort disse låtene ferdig og få vist de frem.


Vi møtte Lars, som er sanger og bassist i Lunula. De skal opptre på BLÅ 11.april. På scenen denne kvelden vil han og hans band opptre med sine egenskrevne låter. Til tross for at Lars har drevet med musikk hele livet og kommer fra en svært musikalsk familie, er dette første gang han fremfører sine låter.


Lars forteller at han begynte å spille gitar da han var 13 år. Rage Against The Machine og Michael Jackson var (og er) store favoritter. Det var egentlig sånn det begynte, forteller Lars som aldri har tatt gitartimer, og er 100% egenlært.


Musikken kan beskrives som beroligende og ambiente toner som står til samsvar med tekstene. Tekstene er direkte og såre. Bandet ønsker med tekstene og musikken sin å formidle tanker som folk kan kjenne seg igjen i.


- Jeg ønsker å formidle en realistisk måte å tenke på livet. Mamma har lært meg at livet er hardt. Dette er noe jeg vil fortelle med musikken, forteller han og henviser til musikken til Lars Winnerbäck og Sufjan Stevens. To andre favoritter av Lars.


Lars forteller at BLÅ er et spillested han har sett mange band og artister på og at han gleder seg til a spille der selv. Det samme gjør vi!
Lunula spiller på BLÅ 11. april. Vi gleder oss og teller ned dagene.Vi er sponset av:

FØLG OSS PÅ