LUNULA

MUSIKKFESTIVAL - FREMTIDENS ARTISTER
8.-11. APRIL 2019

OSLO

EMLY

Tekst:  Emilie Korneliussen

Emly (25) opptrer med eget materiale for aller første gang på Blå 11. april. Publikum kan forvente en unik musikkstil som Emly kaller Soul Psykedelisk. Hennes tekster reflekterer et dypt indre liv, der Emly tar et oppgjør med kjærligheten, tanker og indre demoner – som vi alle kan kjenne på i løpet av et liv.Vi møter Emelie Kise, jenta bak artistnavnet Emly, på Fjerdingen. Med seg har hun gitarist Kent Ove Anda. Han er en av fem fra bandet, som har valgt å melde seg på Kristiania Live. Emly studerer populærmusikk og gleder seg til å opptre på Blå 11. april. Dette blir første gangen hun spiller egne låter live.


Vokalen befinner seg i et Soul/Blues-landskap over en musikk med elementer fra psykedelisk og fengslende riff med preg av prog og rock. Når vi spør Emly hvor hun henter inspirasjonen sin fra nevner hun de kjente favorittene Joy Division, og ellers alternativ 80-tallsmusikk.


–  Det er jo ingen garanti for at folk liker det jeg fremfører, men jeg føler at jeg har noe å fortelle. Jeg gleder meg veldig mye!


Vi gleder oss vi også. Ta turen innom Blå torsdag 11. april for en musikkopplevelse du sent vil glemme!

Vi er sponset av:

FØLG OSS PÅ