NAVIAN

MUSIKKFESTIVAL - FREMTIDENS ARTISTER
8.-11. APRIL 2019

OSLO

Bilde: Erlend Viksand.  Tekst: Signe B. Thon Brekke

Navian stråler ut spilleglede, og lover musikk du blir glad av å høre på under Kristiania LIVE 8. april!


Bandet består av de tre kompisene Alexander Espeseth, Ola Dønnem og Martin Selen, som alle går andreåret på populærmusikk ved Høyskolen Kristiania/Westerdals. Felles for de alle tre er kjærligheten for å spille musikk, og dette smitter selvfølgelig over på publikum!


Navian beskriver selv musikken sin som moderne instrumentalmusikk – inspirert av både Intervals og Polyphia. De selvskrevne låtene viser frem en spennende tolkning av den typiske «gladlåta». Bandet tror stilen vil falle i smak hos de aller fleste som er glad i musikk. Noe som passer rett inn i en innholdsrik festival som Kristiania LIVE.


—Det morsomste med å gå på denne skolen er at man får prøvd seg innen mange sjangere, forklarer bandet som er glad i mangfold.


Bandmedlemmene har tidligere spilt på scener som John DEE, Deichman og BLÅ. Konserten på Kristiania LIVE blir deres første sammen som Navian.


Det hintes også om EP-slipp i løpet av 2019, så her er det bare å glede seg. Navian spiller på Campus Fjerdingen 8. April, og dette vil du ikke gå glipp av!

NAVIAN

Vi er sponset av:

FØLG OSS PÅ