TORA

MUSIKKFESTIVAL - FREMTIDENS ARTISTER
8.-11. APRIL 2019

OSLO

TORA

Tekst:  Julia Ferro & Caroline Sjørbotten Enger

Tora (25) fra Nord-Trøndelag, spiller i år på Parkteatret. Hun kommer fra en musikalsk familie og hadde lyst til å gjøre noe betydningsfull med talentet sitt. Artisten gleder seg til å framføre låter, fra sitt splitter nye debutalbum TORA. Albumet har mottatt veldig gode anmeldelser, der blant annet Dagbladet omtalte det som «Lovende debut fra ny, kvinnelig gitarhelt». Denne gangen stiller hun opp med et eget sammensatt band fra Kristiania Live, og varsel om «sinnsyk» stemning.

 

Hun prøver å skape en musikk som passer for både yngre og eldre. Formålet med musikken hennes er at folk skal føle seg bra og ville danse, for sutremusikk er hun lei av.

 

- Jeg synes det er nok av ting i livet som gjør oss deppa og det er litt tungt å komme hjem i sofaen. Jeg liker å fremføre glade ting, og vrir heller fæle ting til «the middle finger». Spesielt for de unge jentene som kanskje sliter litt, vil jeg heller vri det vanskelige til en styrke.

 

Tora forteller videre at hun står på scenen for de som er i salen. Hun observerer publikum for å se reaksjoner, og hvordan hun skal holde oppmerksomheten gjennom hele konserten.  

 

- Det er ingen som skal rekke å holde på med noe annet, det er det som er målet mitt.

 

Vil du ha en smakebit av musikken hennes, gjestet hun nylig i Beat for Beat på NRK. Debutalbumet ligger også ute på Spotify. Dette blir et fyrverkeri av et show!

Vi er sponset av:

FØLG OSS PÅ